Zétény ...A 10 napos "nagyfiú" nem adta könnyen magát ... egy apró mozdulat, egy pici szellő és már fel is ébredt :). Szerintem a NASA-nal nincs olyan precizitás, és odafigyelés, ahogy mi közösen altattuk Zétényt. :)))Panna Léna ...Amikor a most következő képek utómunkáját készítettem, annyi minden jutott eszembe.
Például, hogy vannak emberek, akiknek állíthat az élet millió és egy akadályt, akkor sem adják fel az álmaikat és meg tudják őrizni az optimizmusukat, kedvességüket, magukba és másokba vetett hitüket és bizalmukat. 
Aztán még az is, hogy anyukának lenni a legszebb és legnehezebb feladat egyben. Nagymamának lenni pláne ... :)
... és még sok minden más is eszembe jutott az anyaságról, családról és összetartásról , de sajnos nincs annyi hely itt, hogy mindent leírjak ... a gondolatokért :) és a fotózásért köszönet Évinek és anyukájának, Balázsnak no és persze Pannának :) ...


Linda ...Kis csöppség egész éjjel fent volt egy kis hasfájás miatt, cserébe a fotózást végig aludta.
Linda 10 naposan:Noémi ...5 napos Tavasztündér:
:)))))Márton...Mosolygós 1 éves jön, akit volt szerencsém már 14 naposan is fotózni. :)
Azóta persze már sokkal huncutabb :) ...

Botond ...A 10 napos Botond képeivel indítjuk a hetet :)))) :

Krisztina ...
Egy nyitott, vidám, nyugodt kismama jön. Krisztina kismamáknak tart jógát, ha épp nem fotózzák Őt. :)

A 35.héten:


Kató ...A 6 hónapos kicsi lány a szokásos délelőtti alvását kihagyta, de azért anya-apa csapatmunkájának köszönhetően nyugismosolygós képek születtek. :)Dorci ...


A kisasszony 6 éves, és nála jobb "fotóalanyt" nem is kívánhattam volna erre a hétre ... annyit mosolyog, h az ember teljesen feldobódik tőle :) :


Olívia ...Hogy repül az idő ... még csak most született ... és mennyit nőtt azóta ... :)


<56789101112131415>