Karácsonyi baba ...


... ez a csomag december 26-án érkezik a fa alá ....
:)

Julcsi és Simon ...Olyan sokat változtak ... jó volt újra látni Őket.
Vidámak, édesek voltak. Klassz kis fotózás volt, köszönöm. :)
Barbi ...Kicsit belekezdtünk a karácsonyi hangulatú képek készítésébe. Persze csak úgy finoman egyelőre :).
Ebből a sorozatból azonban a "tesós" képeket szeretem a legjobban. Bogi, a "nagylány" egy angyal volt, picurka testvére pedig szundikálva tűrte a pakolgatást. :)Olívia ...A kishölgy már sokszor volt nálam. A fotózás szempontjából ez ad egyfajta könnyebbséget, hisz már ismerjük egymást. Ugyanakkor az ember (lánya) szeretne mindig valami újat adni, ami kicsit más mint az eddigi sorozatok. Azt hiszem, ez most más lett - nekem legalábbis nagyon tetszik - pedig az időjárás nem volt velünk ezúttal.
(inspiráció: Sarah Gardner)


Orsi ...A következő kismamát otthonában fotóztam.
Mindig izgalmas kihívás számomra, ha nem a megszokott környezetemben fotózok. Velem volt az asszisztensem, Györgyi is, aki sokat segített, hogy mini stúdióvá alakítsuk a nappalit. :)
Szerencsére Orsiéknál minden adott volt, hogy szépen megörökítsük gömbölyödő pocakját. Nagyon jó meleg fogadott minket, kaptunk finom teát :) és megismerhettünk egy nagyon szeretetteljes, egymásra gondosan odafigyelő családot.
Íme a képek:


Alba Nóra ...A különleges névhez az "ihletet" egy film adta a szülőknek. Nekem nagyon tetszik, és ugyan a tulajdonosa még csak pár napos, mégis úgy érzem nagyon illik rá.


Emese ...


A kisasszonyt nem lehet rossz szögből fotózni :)... pedig próbálkoztam :)
 ... mindenhonnan fotogén ...


Kriszti ...


Feltételnélküli szeretet. Tiszta, puha, bensőséges összetartozás.
... és várakozás arra, hogy még valaki részese legyen ennek.

Márkó Milán ...Gyönyörű, formás, hajas bébinél jártam még két hete. Készült kép a nagytesóval is, ami az egyik kedvencem lett.
Íme:Szofi ...

Áginak és Lacinak nagyon, nagyon sok szeretettel!


 

<345678910111213>