Zétény ...A 10 napos "nagyfiú" nem adta könnyen magát ... egy apró mozdulat, egy pici szellő és már fel is ébredt :). Szerintem a NASA-nal nincs olyan precizitás, és odafigyelés, ahogy mi közösen altattuk Zétényt. :)))Panna Léna ...Amikor a most következő képek utómunkáját készítettem, annyi minden jutott eszembe.
Például, hogy vannak emberek, akiknek állíthat az élet millió és egy akadályt, akkor sem adják fel az álmaikat és meg tudják őrizni az optimizmusukat, kedvességüket, magukba és másokba vetett hitüket és bizalmukat. 
Aztán még az is, hogy anyukának lenni a legszebb és legnehezebb feladat egyben. Nagymamának lenni pláne ... :)
... és még sok minden más is eszembe jutott az anyaságról, családról és összetartásról , de sajnos nincs annyi hely itt, hogy mindent leírjak ... a gondolatokért :) és a fotózásért köszönet Évinek és anyukájának, Balázsnak no és persze Pannának :) ...


Linda ...Kis csöppség egész éjjel fent volt egy kis hasfájás miatt, cserébe a fotózást végig aludta.
Linda 10 naposan:Noémi ...5 napos Tavasztündér:
:)))))Botond ...A 10 napos Botond képeivel indítjuk a hetet :)))) :

Karácsony ....


Illatos, jókedvű sütögetést a konyhában és Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek ...                                                     
 .... and ...Noé ...A karácsony előtti fotózások utolsó picurkája következik ( hacsak meg nem tréfál valamelyik kismama és pocaklakója). :)
Noé Anyukája az utolsó pillanatban hívott fel, és csak egy véletlennek köszönhető, hogy le tudtam Őket fotózni.
Timi nagyon örültem, hogy így alakult és hogy megismerhettelek Titeket ...
.... ja és véletlenek meg nincsenek is. :) 
Márti ...2 hetes csöppség következik ...
:)


Olívia ...A most következő kis tünemény szintén a kíváncsi babák körét képviseli, 3 héttel korábban látta meg a napvilágot, a fotózáskor pedig éppen 7 napos volt. Kata ...Kata egy hetes volt, amikor a fotók készültek és megtiszteltetés számomra, hogy a kinti szél ellenére is elhozták hozzám, hogy megörökíthessem.

<23456789101112>