Családi fotózás ...

 


... az ősz jegyében. :) Úgy adódott hogy az almából kellék lett, a többi meg jött magától. :)
Miklós és a kisöccse tündérek voltak, nem beszélve a szüleikről, így hát roppant jó kedvű egy órát töltöttünk együtt .... bár néha a felnőttek jobban mulattak. :)))

Babafotózás és családi fotózás egyben ...
Barnabás 11, Márk pedig 9 éves. A sármos kiskamaszok családja nem olyan régen (2 hónapja) kibővült .... természetesen egy kisfiúval. Áronnak nagyon jó dolga van, mert a "nagy fiúk" imádják.

Jó volt három lányos anyukaként bepillantani a másik "pólus" szépségeibe is.Franciska ...A most következő gyönyörűség 7 napos és nagyon jól választott helyet magának, mert olyan szeretettel veszik körül, amely már szinte tapintható.
Hogy lefotózhassam a "kishölgyet" várnom kellett egy kicsit, de  addig is legalább megvitattuk a világ nagy dolgait. :))

Lili ...Visszatérve a 3 hetes nyaralásból, kipihenve, feltöltődve, új inspirációkkal telítve egy, 2 és fél hónapos kislány várt ma többek között. Természetesen megint rám jött a "vállaljunk még egy negyedik babát" érzés, de aztán mint ilyenkor mindig, megmaradtam csak annál a jó érzésnél, hogy fotózhatom őket. :) :)


Emma és Kata ...Emma és Kata tegnap látogattak meg. Katával könnyű dolgom volt, hiszen mégcsak 10 hónapos és minden újdonságot nagyon élvez maga körül. Emma viszont már komoly nőci és úgy döntött nem fog fotózkodni. De a "megvesztegetés" jött és győzött. :)


Kamilla ...Kamilla 10 napos, és én "látogattam" meg Őt.
A  fényviszonyok ugyan nem voltak tökéletesek, de Kamilla apukájának segítségével rögtönöztünk egy gyors műtermet. :)))  Így hol természetes fénynél, hol műfénynél fotóztam ... Kamillának persze tökéletesen mindegy volt, mert édesdeden aludt. :)

Családi és kismamafotózás egyben ...Krisztina bő két hét múlva fog szülni és a fotózásra elhozta kislányát is. Egy kis "megvesztegetéssel" sikerült Annát is megörökíteni, pocaklakó testvérével együtt.Fédra ...Akik követik a blogot, már ismerhetik Fédrát. Akik nem, azoknak íme néhány kép a kis gyönyörűségről:
Bianka és Balázs ...
Ismét ikrek következnek.
A modellek élete fárasztó, néha annyira, hogy el is alszanak a fotózás végén. :)


Dani és Domi ...
Tegnap egy nagyon helyes kis család látogatott meg. Dani 6 éves, Domi pedig 2 lesz.
Igazi energiagombóc mindkettő, nem csoda hogy az anyukájuk ilyen csinos, lemozogja mellettük azt ami felesleg lenne. :)


<123456789